خشک کردن سریع لیمو عمانی در فر

خشک کردن پوست لیمو/پوست لیمو
می توانید از فر استفاده کنید یا بگذارید تا به طور خواص لیمو عمانی طبیعی خشک شود. استفاده از فر نتیجه کمی تیره‌تر به شما می‌دهد، اما سریع‌تر است. هر دو روش در زیر به تفصیل آمده است.
لیمو را روی یک کاسه کوچک یا تخته خرد کن رنده کنید/پوست بگیرید تا تمام پوست آن جمع شود.
به چرخش لیمو ادامه دهید تا جایی که ممکن است پوست آن را بردارید.

خشک کردن پوست لیمو در فر
فر خود را تا جایی که می خواهید جویدن سیاه دانه صبح ناشتا کم کنید. دمای فر فعلی من 50 درجه سانتیگراد / 120 درجه فارنهایت است، اما بیشتر اجاقها در حدود 150 درجه فارنهایت تا 175 درجه فارنهایت (65 درجه سانتیگراد تا 80 درجه سانتیگراد) شروع به کار می کنند.

فقط فر خود را تا حدی که می خواهید کم کنید.

پوست لیمو را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید پهن کنید و در فر قرار دهید. نیازی به گرم کردن فر نیست، لیمو را در فر سرد قرار دهید و بگذارید با فر گرم شود.

لیمو

بسته به اندازه پوست شما، میزان رزی مدل پالتو چرم زنانه که روی ورقه پخت دارید و دمای پایین فر شما بین 25 تا 45 دقیقه طول می کشد تا کاملا خشک شود.

اگر از پوست‌کن سبزیجات استفاده کرده‌اید و نوارهای ضخیم‌تری از پوست دارید، چند ساعت طول می‌کشد تا در فر خشک شوند.

خشک کردن پوست لیمو در هوا
اگر مقدار کمی پوست لیمو داشته باشید این روش جواب می دهد.

پوست را روی یک کاغذ آشپزخانه تشک مسافرتی نوزاد پهن کنید و ورق را در یک بشقاب یا در ظرف کوچکی قرار دهید. ظرف را روی میز آشپزخانه یا نزدیک پنجره روشن بگذارید.

از هر جایی که گرد و خاک می شود یا با نسیم بیش از حد زیاد می شود خودداری کنید. هر روز پوست لیمو را حرکت دهید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت خشک می شود.

  • منابع:
    1. Dried Lemon Peel (dried lemon zest)
  • تبلیغات: 
    1. فواید دارویی و مغذی کنجد سیاه خام
    2. افزایش سطح تولید کنجد پاکستانی در چند سال اخیر
    3. اهمیت زیتون در مصر باستان
    4. دانه کنجد خام با خواص معجزه انگیز