گوجه فرنگی برنتا که از آن برای ساخت بند ساعتهای گرانقیمت استفاده می شود

مطالعات بالینی محصولات گوجه فرنگی برنتا نشان دهنده فواید در برابر التهاب و نشانگرهای استرس اکسیداتیو است

آنها همچنین اثر محافظتی بر روی لایه داخلی رگ های خونی نشان می دهند و ممکن است خطر لخته شدن خون را کاهش دهند

سرطان رشد کنترل نشده سلول های غیر طبیعی است که فراتر از مرزهای طبیعی خود گسترش می یابند و اغلب به سایر قسمت های بدن حمله می کنند.

مطالعات مشاهده‌ای به ارتباط بین گوجه‌فرنگی و فرآورده‌های گوجه‌فرنگی و بروز کمتر سرطان‌های پروستات، ریه و معده اشاره کرده‌اند.

در حالی که محتوای بالای لیکوپن به نظر می رسد مسئول است، تحقیقات انسانی با کیفیت بالا برای تأیید علت این مزایا مورد نیاز است.

یک مطالعه بر روی زنان نشان می دهد که غلظت بالای کاروتنوئیدها که در مقادیر زیاد در گوجه فرنگی یافت می شود ممکن است از سرطان سینه محافظت کند.

سلامت پوست گوجه فرنگی برای سلامت پوست مفید است.

غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی و غنی از لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی ممکن است در برابر آفتاب سوختگی محافظت کنند

بر اساس یک مطالعه، افرادی که روزانه 1.3 اونس (40 گرم) رب گوجه فرنگی تامین کننده 16 میلی گرم لیکوپن با روغن زیتون به مدت 10 هفته مصرف کردند، 40 درصد کمتر دچار آفتاب سوختگی شدند.

مطالعات نشان می دهد که گوجه فرنگی و فرآورده های گوجه فرنگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی و چندین سرطان را کاهش دهد.

این میوه همچنین برای سلامت پوست مفید است، زیرا ممکن است از آفتاب سوختگی محافظت کند.

مصرف گوجه فرنگی و محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی با بهبود سلامت پوست و کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان مرتبط است.

بیماری قلبی از جمله حملات قلبی و سکته مغزی  شایع ترین علت مرگ و میر در جهان است.

یک مطالعه بر روی مردان میانسال نشان داد که سطوح پایین لیکوپن و بتاکاروتن خون با افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط است

شواهد فزاینده از آزمایشات بالینی نشان می دهد که مکمل لیکوپن ممکن است به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند

هنگامی که گوجه فرنگی شروع به رسیدن می کند، هورمونی گازی به نام اتیلن تولید می کند.

گوجه فرنگی های تجاری در حالی که هنوز سبز و نابالغ هستند برداشت و حمل می شوند برای قرمز کردن آنها قبل از فروش، شرکت های مواد غذایی آنها را با گاز اتیلن مصنوعی اسپری می کنند.

این فرآیند از توسعه طعم طبیعی جلوگیری می کند و ممکن است منجر به گوجه فرنگی های بی مزه شود.